Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPinjolin sladoled se bo odlično spoprijateljil s karamelnim prelivom Mou, ki se odlično sklada z vsemi vrstami oreščkov.
Če pa pinjolina pasta ni vaša prva izbira jo lahko brez težav zamenjate s podobno, mandljevo pasto.
Uživajte v nežnem sladolednem okusu karamele in hrustljavih praženih pinjolah.
V karafi s pomočjo paličnega mešalnika dobro premešajte 4000 g bele sladoledne baze, ki ste ji pinjolino pasto ter vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ko stroj za sladoled zaključi z izdelavo sladoleda, sladoledu v posodi izdelajte končno obliko.
Posodo s sladoledom za nekaj minut postavite v šoker.
Čez nekaj časa vzemite sladoled iz šok komore in dokončajte dekoracijo sladoleda s karamelnim prelivom in praženimi pinjolami.
Zdaj lahko posodo s sladoledom postavite v sladoledno vitrino!