Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Recept za sladoled - Stolp v Pisi

Recept za pinjolin sladoled s karamelom - Stolp v Pisi

Pinjolin sladoled se bo odlično spoprijateljil s karamelnim prelivom Mou, ki se odlično sklada z vsemi vrstami oreščkov.

Če pa pinjolina pasta ni vaša prva izbira jo lahko brez težav zamenjate s podobno, mandljevo pasto.

Uživajte v nežnem sladolednem okusu karamele in hrustljavih praženih pinjolah.

Sestavine za sladoled Stolp v Pisi

Postopek priprave sladoleda

V karafi s pomočjo paličnega mešalnika dobro premešajte 4000 g bele sladoledne baze, ki ste ji pinjolino pasto ter vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.

Ko stroj za sladoled zaključi z izdelavo sladoleda, sladoledu v posodi izdelajte končno obliko.

Posodo s sladoledom za nekaj minut postavite v šoker.

Čez nekaj časa vzemite sladoled iz šok komore in dokončajte dekoracijo sladoleda s karamelnim prelivom in praženimi pinjolami.

Zdaj lahko posodo s sladoledom postavite v sladoledno vitrino!

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.