Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaČrni kremni preliv bo v svojem jedru združil čokoladni sladoled obogaten z amareninim prelivom in kandiranimi amarenami.
V ohlajeno banjico vlijte 300g temnega Brunella preliva in jo postavite v šok komoro za nekaj minut.
V karafi s paličnim mešalnikom dobro premešajte mleko skupaj s sladkorjem in čokoladno bazo, počakajte 30 minut, nato pa vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ko zmes zamrzne z njo nadevajte ohlajeno banjico s strjenim temnim čokoladnim prelivom na dnu. V sladoled vmešajte amarenin preliv in cele kandirane amarene ter ga poravnajte.
Nato posodo postavite spet v šoker za nekaj minut.
Dekoracijo končajte z uporabo temnega kremnega preliva, katerega poravnate. Dekoracijo lahko zaključite s kakšno koktejl češnjo!
Posodo s sladoledom ohladite v šokerju in jo nato postavite v sladoledno vitrino.