Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTo klasično in svetovno znano sladico lahko od zdaj naprej pripravite tudi kot sladoled - in to odličen!
Pasta Panetone vam namreč omogoča, da ta kvašeni svetovno znan izdelek, predstavite in ponudite tudi navdušencem nad sladoledom.
Visokokakovostne surovine so modro izbrane in vam omogočajo da enostavno ustvarite sladoled z bogatim in kremastim okusom - in to ne glede na sezono.
Pasta sama že vsebuje koščke kandiranega sadja, seveda pa jo lahko tudi dodatno obogatite s katerim izmed naših prelivov.
V karafi z metlico dobro premešajte 4000 g bele sladoledne baze, ki ste ji dodali pasto z okusom kvašenega testa ter vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ko stroj za sladoled zaključi z izdelavo sladoleda, sladoled izmečite v posodo in ga vmes dekorirajte s koščki panetoneja, kockami kandiranega sadja in koščki panetoneja ter mu izdelajte končno obliko.
Posodo s sladoledom za nekaj minut postavite v šoker.
Čez nekaj časa vzemite sladoled iz šok komore in dokončajte dekoracijo sladoleda s čokoladnim prelivom stračatela.
Po sladoledu potresite še malce rozin in koščkov panetona, nato pa posodo lahko postavite v sladoledno vitrino!
Na naslednji povezavi pa so zbrani vsi recepti za profesionalni sladoled.
Spodaj pa nam lahko zaupate vaš elektronski naslov, s čimer si zagotovite 1-2x mesečne novičke s področja slaščičarstva in sladoledarstva.