Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Pistacija s hrustljavo malino

Receptura za pistacijev sladoled s hrustljavo malino

Hrustljava kombinacija sveže maline in konkretne pistacije.

Hrsk, hrsk.

Sestavine za sladoled za hladne dni

Postopek priprave sladoleda

S paličnim mikserjem v večji posodi dobro premešajte sladoledno bazo s pistacijevo pasto.

Potem vse skupaj vlijte v stroj za sladoled in počakajte, da sladoled zamrzne.

Že med izmetom sladoleda le-temu v posodi oblikujte končno obliko; medtem mu že dodajte malce preliva Čokomalina, nato pa ga za nekaj minut postavite v šok komoro.

Po slabih 10 minutah vzemite sladoled iz šokerja in dokončajte dekoracijo s prelivom, drobljeno pistacijo in svežimi malinami.

Odlična osvežilna in živobarvna kombinacija za sladolkusce je pripravljena za sprehod do sladoledne vitrine.

 

Spodaj si oglej še video recept:

 

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.