Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaBela mlečna pasta aromatizirana s kokosovo pasto se bo v tem sladoledu družila s pasijonkinim prelivom in zakrknjeno mlečno čokolado.
Okus, ki pričara peščeno plažo nekje na morju ...
V karafi dobro premešajte 3360 g bele sladoledne baze, ki ste ji dodali polnomastno mleko in kokosovo pasto ter vse skupaj vlijte v stroj za izdelavo sladoleda.
Ko stroj za sladoled zaključi svoj cikel zamrzovanja sladoleda, sladoled med izmetom dekorirajte s pasijonkinim prelivom in kokosovo moko, ki ju že vmešate v notranjost.
Posodo s sladoledom za nekaj minut postavite v šok komoro.
Čez nekaj časa vzemite sladoled iz šokerja in dokončajte dekoracijo sladoleda s prelivom pasijonka-marakuja in mlečnim oblivom Stickaway.
Nato sladoled potresite s kokosovo moko in nanj dodajte še nekaj ostružkov bele čokolade.
Banjica naj najde svoje mesto med drugimi v vitrini za sladoled!