Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaKaj bi dobili, če bi združili čokoladni sladoled, amarenin preliv in dekor iz pečenega biskvita?
Kombiniranje slaščice s sladoledom ni novo, lahko pa postane prava zabava!
V karafi dobro premešajte segreto vodo, dekstrozo v prahu in Cuzco Fondente in počakajte, da se zmes ohladi.
Nato vse skupaj vlijte v stroj za sladoled.
Po izmetu sladoleda, mu v posodi oblikujte končno obliko, lahko mu dodate malo amareninega preliva že med izmetom, ter ga postavite v šok komoro.
Čez 10 minut vzemite sladoled iz šokerja in dokončajte dekoracijo z višnjevim prelivom in koščki natrganega biskvita.
Tako izdelan sladoled vizualno in po okusu izgleda kot pravi čokoladni mafin z višnjami.