Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaMedenjak, z medom bogat piškotek in malce pikantni ingver sta odlična kombinacija za sladoled.
Tudi v hladnejših dneh je dobro, da nas nekaj ogreje!
S paličnim mikserjem v večji posodi dobro premešajte sladoledno bazo, polnomastno mleko in medenjakovo pasto.
Potem vse skupaj vlijte v stroj za sladoled in počakajte, da sladoled zamrzne.
Po izmetu sladoleda le-temu v posodi oblikujte končno obliko - lahko mu dodate že malo ingverjevega preliva med izmetom, ter ga nato postavite v šok komoro.
Po slabih 10 minutah vzemite sladoled iz šokerja in dokončajte dekoracijo s prelivom in kandiranimi ingverjevimi kockami.
Tako izdelan sladoled bo tudi v hladnejših dneh deloval osvežilno, a vseeno toplo.