Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaBel karamelni sladoled, kateremu bo piko na i dodal solni cvet, je kombiniran z dvema kremnima prelivoma - belo Brunello in prelivom Mou.
Okus zaokrožajo karamelizirani piškotki, ki poskrbijo za končno hrustljavost.
V karafi z metlico premešajte belo sladoledno bazo, ki ste ji dodali pasto karamel in solni cvet, zmes pa nato vlijte v sladoledni stroj.
Počakajte, da se konča cikel zamrzovanja sladoleda, nato pa med izmetom sladoled dekorirajte z obema prelivoma.
Oblikujte končno obliko sladoleda v posodi, nato pa banjico postavite v šoker za nekaj minut.
Sladoled končajte tako, da ga okrasite z granulatom karameliziranih piškotkov.
To ni recept za sladoled, ki ste ga iskali? Preverite na naslednji povezavi: sladoled recepti!