Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaS temle receptom boste lahko svoje goste presenetili s posebno čokoladno torto izdelano z dvema moussoma in posebno lešnikovo pasto.
Prerez omogoča odličen vpogled v posamezne plasti, ki se med seboj tudi odlično spajajo.
Najprimernejši pripomočki za njeno izdelavo so obroč za torto in acetatna folija - slednjo boste potrebovali, če vaš obroč za torto ni dovolj visok.
Za dno:
Za nadev:
Za preliv:
Za dekoracijo:
S paličnim mešalnikom (ali robotom) stepite1l smetane in vanjo vmešajte ČRNI ČOKOLADNI CUZCOMOUSSE.
Enako naredite z belim čokoladnim moussom.
Nato v tretji posodi stepite še 1l smetane, nato pa vanjo z metlico vmešajte še sladkor, UNICO 2 in LEŠNIKOVO PASTO PIEMONTE IGP.
V obroč za torto, v katerega ste na rob namestili acetatno folijo, najprej dodajte poprej namočene karamelizirane piškotke in dno poravnajte.
Nato dodajajte enakomerno visoko črn mousse, lešnikov mousse in bel mousse.
Za vsako plast dajte torto malce ohladiti (najlažje v šok komoro), nato nanesite novo plast.
Plasti naj so približno enako visoke.
Ko dodate zadnjo plast, tortico dajte v šoker za vsaj 30 minut.
Nato jo (še vedno v obroču!!!) prelijte s SVETLEČIM ČOKOLADNIM PRELIVOM.
Ko se ta strdi, tortici odstranite obroč in acetatno folijo in jo dokončno dekorirajte s ČOKOLADNIMI ŽITARICAMI in CELIMI PRAŽENIMI LEŠNIKI.
Pa dober tek!