Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokratni sladoled je namenjen vsem sladokuscem, ki jim čokolada pomeni veliko.
Ruby čokolada je znana po svojih roza-vijoličastih odtenkih in je zato zelo zanimiva, tudi v sladoledarstvu.
Omenjen sladoledni recept vam bo pomagal izdelati sladoled z nežno čokoladnim in malinovim okusom.
Sladoledu je dodan tudi jogurt, ki pomaga ohranjati barvo.
Mleko, vodo in jogurt segrejte na 40°C, nato pa vanj dodajte še dekstrozo glukozni sirup in stabilizator NEUTRO.
Dajte vse skuapj v pasterizator in pustite maso, da se do konca pasterizira.
V še vročo maso vsujte gumbke RUBY čokolade ter počakajte, da se vse skupaj raztopi in res dobro ohladi.
Na koncu v zmes vlijte še malinov pire.
Zmes je zdaj pripravljena, da jo vlijete v stroj za sladoled.
Ko se cikel zamrzovanja konča, sladoled z ruby čokolado izmecite v inox ali polikarbonatno sladoledno banjico.
Okrasite z dekoracijo po želji in navdušite svoje goste.