Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Čokoladni sladoled iz Ruby čokolade z dodatkom maline

Tokratni sladoled je namenjen vsem sladokuscem, ki jim čokolada pomeni veliko.

Ruby čokolada je znana po svojih roza-vijoličastih odtenkih in je zato zelo zanimiva, tudi v sladoledarstvu.

Omenjen sladoledni recept vam bo pomagal izdelati sladoled z nežno čokoladnim in malinovim okusom.

Sladoledu je dodan tudi jogurt, ki pomaga ohranjati barvo.

 

Mleko, vodo in jogurt segrejte na 40°C, nato pa vanj dodajte še dekstrozo glukozni sirup in stabilizator NEUTRO.

Dajte vse skuapj v pasterizator in pustite maso, da se do konca pasterizira.

V še vročo maso vsujte gumbke RUBY čokolade ter počakajte, da se vse skupaj raztopi in res dobro ohladi.

Na koncu v zmes vlijte še malinov pire.

Zmes je zdaj pripravljena, da jo vlijete v stroj za sladoled.

Ko se cikel zamrzovanja konča, sladoled z ruby čokolado izmecite v inox ali polikarbonatno sladoledno banjico.

Okrasite z dekoracijo po želji in navdušite svoje goste.

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.