Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaZa vas smo v tem članku pripravili nabor receptov za sladoled brez dodanega sladkorja, ki bodo vašim poletnim dnem dodali osvežujočo noto, brez da bi tvegali povečan vnos sladkorja.
V njem vas čaka svet okusnih in inovativnih kombinacij, ki vam omogočajo pripravo celotne sladoledne vitrine odličnega sladoleda brez dodanega sladkorja.
Spodaj predstavljeni sladoledni niso samo okusni, ampak tudi hranilno bogati in zdravi.
S prebiranjem tega članka boste odkrili, kako preprosto je pripravljati zdrave sladolede.
Prav tako boste razširili svoje znanje.
Pridružite se nam na tem okusnem potovanju in ustvarite svoje prve sladolede brez dodanega sladkorja s pomočjo posebej za to narejenih profesionalnih produktov!
Takšne sladolede lahko v sladoledni vitrini še bolj izpostavite in tako gostom ponudite nekaj popolnoma novega.
Zakaj pa ne kar oba?
S pomočjo naših izdelkov za sladoled lahko izdelate tako mlečne kot sadne okuse.
Pozorni morate biti le na to, da tudi paste, ki jih uporabljate ne vsebujejo dodanega sladkorja, zato vam priporočamo uporabo 100% past oziroma tistih past na katerih med sestavinami niso navedene vsebnosti sladkorja.
Sladoledno vitrino pa bomo obogatili tudi s posebnim čokoladnim in limoninim sladoledom, ki sta ravno tako na voljo v naši spletni trgovini.
Za mlečni okus sladoleda pripravite bazo tako, da v vodo dodate ZHERO SLADOLEDNO BAZO LACTOSE-FREE.
Mešanico dobro premešajte (najbolje da kar s paličnim mešalnikom), nato pa vanjo dodajte sladoledno pasto.
Nato naj mešanica počiva približno 10 minut, pred vlivanjem v stroj za sladoled pa jo ponovno premešajte.
Za sadne sladolede brez dodanega sladkorja vam priporočamo uporabo zamrznjenega sadja ali pa sadne pireje, ki ne vsebujejo sladkorja.
V vodo dodajte ZHERO SADNO SLADOLEDNO BAZO in ju dobro premešajte.
Nato dodajte svež sadni pire ali pa zamrznjeno sadje in vse skupaj ponovno zmiksajte ter pustite počivati približno 10 minut.
MLEČNI CVET oz. FIORDILATTE
2000g voda 1000g ZHERO BAZA BREZ LAKTOZE |
|
MANDLJEV SLADOLED
2000g voda 1000g ZHERO BAZA BREZ LAKTOZE 300g PESTO MANDELJ |
|
TEMNI ČOKOLADNI SLADOLED
2320g voda |
|
SLADOLED MANGO-PASIJONKA *
1400g voda 1200g ZHERO SADNA BAZA 1000g MANGOV PIRE 400g PASIJONKIN PIRE |
|
PISTACIJEV SLADOLED
2000g voda 1000g ZHERO BAZA BREZ LAKTOZE 3g sol |
|
ARAŠIDOV SLADOLED
2000g vode 1000g ZHERO BAZA BREZ LAKTOZE 300g 100% ARAŠIDOVA PASTA |
|
KAVNI SLADOLED
2000g vode 1000g ZHERO BAZA BREZ LAKTOZE |
|
BANANIN SLADOLED
1600g voda 1200g ZHERO SADNA BAZA 1200g sveže banane 60g limonin sok |
|
LEŠNIKOV SLADOLED
2000g vode 1000g ZHERO BAZA BREZ LAKTOZE 300g 100% LEŠNIKOVA PASTA |
|
JAGODNI SLADOLED **
1200g voda 1200g ZHERO SADNA BAZA 1600g JAGODNI PIRE |
|
POSEBEN LIMONIN SLADOLED
2500g voda 1250g ZHERO LIMON IZ SICILIJE |
* Tale recept je idealen za vse sočno sadje in citruse (uporabite lahko npr. tudi mandarine, limeto, grenivko, grozdje ali pa granatno jabolko)
** Recept je primeren za bolj kašasto sadje, kot som npr. malina, borovnica in vse vrste gozdnega jagodičevja, papaja, breskev, marelica, jabolko, ananas, kivi ali melona.
*** *** ***
Upamo, da smo vas z zgornjimi recepti navdušili za uporabo posebnih izdelkov za izdelavo sladoleda brez sladkorja.
Prav se nam zdi namreč, da si vsak gost zasluži uživati tudi v posebnem, manj sladkem sladoledu, pri katerem pa ne tekstura ne okus ne trpita.
*** *** ***
Če želite biti o naših novostih obveščeni, vpišite vašo elektronsko pošto v spodnji okvirček.