Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaZa tokratni recept smo izbrali silikonski modelček MICRO RECTANGLE.
Z njim in s kombinacijo odličnih španskih čokolad ter aromatičnim kardamomom in espressom smo poustvarili nežne čokoladice, ki se jim nihče ne bi mogel upreti.
Recept je zelo preprost in primeren tudi za začetnike v slaščičarstvu.
300g MLEČNE ČOKOLADE MARA
100g espresso kave
5g kardamoma v prahu
Postopek
Mlečno čokolado stopimo in jo nato dodamo kavi, ki smo jo predhodno segreli na 50°C. Nežno ju emulgirajte in zmes nato vlijte v odprtine silikonskega modela Micro Rectangle, približno do polovice.
Pustite, da se masa strdi.
Nato stopite še belo čokolado in vanjo vmešajte lešnikovo pasto in aromatičen kardamom v prahu.
Zmes nato vlijte do vrha vdolbinic v modelčku in pustite, da se vse skupaj še enkrat ohladi.
Nato čokoladice odstranite iz modelčka in jih postrezite.