Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaČe je bila naša zadnja novica iz sveta slaščičarstva recept za krhko testo, potem se bomo danes posvetili čokoladnim brownijem.
Ampak ne klasičnim brownijem, pač pa posebnim, takšnim, ki so obogateni s posebnimi kokosovimi kockami.
Browniji se od drugih vrst peciva razlikujejo predvsem po naslednjih značilnostih:
vsebujejo veliko kakovostne čokolade - ta skrbi za značilen okus in teksturo,
niso krhki, ampak so gosti in sočni,
pogosto vsebujejo dodatke, kot so oreščki, suho ali kandirano sadje - ti dodatki pa poskrbijo za dodaten in še bolj personaliziran okus.
ČOKOLADNI DISKI 70% KAKAV - 280g
sončnično olje - 190g
maslo (ali margarina) - 80g
rjavi sladkor - 450g
KOKOSOVE KOCKE, KANDIRANE - 300g
pšenična moka - 95g
Jajce brez stepanja zmešajte s sladkorjem.
Nato v mešanico počasi vlijte še stopljeno 70% temno čokolado, dodajte olje in maslo.
Na koncu v zmes dodajte še moko in polkandirane kokosove kocke.
Zmes vlijte na pekač, katerega lahko zaščitite s peki papirjem.
Pecite približno 20 minut na 170°C.