Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokratni recept je izdelan s pomočjo modelčka SEGRETI DEL BOSCO, za insert pa je uporabljen modelček CHOCO FLAME.
Seveda lahko spodaj omenjen recept uporabite tudi z drugimi modelčki iz silikona.
Je pa res, da bodo s tem silikonskim modelčkom gozdni sadeži prišli še bolj do izraza.
100g robidnic,
10g sladkorja,
5g PEKTINA,
10g limetinega soka.
100g malin,
10g sladkorja,
5g pektina,
10g limetinega soka.
100g borovnic,
10g sladkorja,
5g pektina,
10g limetinega soka .
135g sladkorja,
35g vode,
75g jajčnih rumenjakov.
150g pate a bombe,
285g grškega jogurta,
6g ŽELATINE V PRAHU.
30g vode za želatino.
Sadje očistite in umijte, nato pa ga narežite na majhne koščke in jih stresite v ponev.
Kuhajte na majhnem ognju.
Ko temperatura doseže 40°C, dodajte mešanico sladkorja in pektina ter vse skupaj kuhajte še nekaj minut, dokler ne dobite homogene mešanice.
Odstavite z ognja, dodajte limetin sok in pripravek vlijte v modelček CHOCO FLAME.
Modelček z vsebino postavite v zamrzovalnik, nato pa enako naredite še z ostalimi marmeladami.
Vodo in sladkor zavrite.
Nato dodajte še rumenjake in vse skupaj kuhajte v vreli vodni kopeli, dokler temperatura mase ne doseže temperature med 83-85°C.
Šele po tem stepite maso z mešalnikom (z metlicami).
Želatino v prahu zmešajte z vodo in počakajte, dokler popolnoma ne želira, nato pa jo vmešajte v grški jogurt.
Nežno dodajte prej pripravljen pâte à bombe in nato še delno stepeno smetano.
Vdolbinice modela SEGRETI DEL BOSCO napolnite do polovice, na sredino postavite sadni insert, le-tega pa pokrijte s preostalim moussom.
Vse skupaj dobro zamrznite, nato pa monoporcije odstranite iz modela.
Okrasitev lahko dokončate z velvet spreji različnih barvnih odtenkov.