Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaČe smo vam prejšnjič predstavili recept za krhko testo, je danes čas, da vam predstavimo podoben a hkrati zelo drugačen recept.
Med našimi dekoracijami lahko najdete tudi raznovrstne crumble, ki lahko delujejo kot odlična dekoracija sladicam ali sladoledu.
V ponudbi imamo tudi brezglutenske hrustljavčke (npr. pistacijev crumble), ki so pravi hit poleti, ko z njimi okrašujemo sladolede.
Spodnji recept pa bo kot nalašč za vas, če tudi vi radi ustvarjate nove okuse in kombinacije.
Kokosov krumble ali kokosov hrustljavček je sladka in hrustljava dekoracija, ki jo lahko brez težav pripravimo sami. Priprava je preprosta in hitra, primerna tudi za začetnike.
Tako narejen hrustljavček lahko uporabite kot dodatek na sladoledu, torti ali pecivu. Uporabite ga lahko tudi kot podlago za cheesecake oziroma kot za podlago pri sladicah s silikonskih modelih (oglejte si npr. recept za
SWEET CHIC ECLAIR, kjer je recept za lešnikov crumble)
maslo ali margarina - 200g
rjavi sladkor - 100g
KRISTALNI SLADKOR - 100g
bela pšenična moka - 100g
polnozrnata moka - 100g
KOKOSOVA MOKA - 60g
MANDLJEVA MOKA - 180g
naribana lupinica limete
Maslo oziroma margarino penasto umešamo s sladkorjem.
Dodamo belo moko, polnozrnato moko, kokosovo in mandljevo moko ter naribano lupinico limete.
Vse skupaj dobro premešamo, nato pa maso poravnamo na peki papirju na pekaču.
Kokosov crumble pečemo v pečici, ogreti na 180 stopinj celzija, približno 20 minut, ali dokler ne postane zlato rjav.
Nato crumble nalomite oziroma narežete na posamezne koščke in z njim okrasite slaščico ali sladoled.