Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

Vanilijeva tortna zmrzlina z mangovim prelivom

Recept za vanilijevo tortno zmrzlino

Tokrat vam predstavljamo preprost recept katerega lahko uporabite s katerimkoli silikonskim modelčkom za torte iz naše ponudbe.

Mi smo se odločili za silikonski model UNIVERSO, ki je svojo velikostjo idealen za pripravo malce večjih, tortnih zmrzlin, seveda pa lahko recepturo uporabite tudi z monoporcijskim modelčkom ESSENZIALE.

Kombinacijo nežne vanilije v notranjosti torte bo spodbodel odličen mangov svetleči preliv.

Sestavine za slaščico:

 

Sestavine za piškotne hrustljave podlage:

 

Priprava piškotnega dna:

Stalite bele čokoladne diske (za natančnejšo meritev priporočamo, da si nabavite digitalni termometer).

Ko je čokolada stopljena vanjo vmešajte karamelizirane piškotke in jih vlijte v model, vendar le toliko, da pokrije dno.

Počakajte, da se strdi in jo dajte v hladilnik.

Tukaj se lahko poigrate tudi tako, da dodate kakšno sadno plast, npr. STRAFRUTTA MANGO IN YUZU.

 

Izdelava slaščice:

Zmešajte tekoče in suhe sestavine v enotno mešanico in z njo napolnite silikonski model.

Nato vanj kot zadnjega postavite še piškotno dno, in ga potisnite tako, da bo vsa vsebina pod zgornjim robom modela.

Vse skupaj globoko zamrznite.

Po končanem zamrzovanju torto vzemite iz modela in jo položite na mrežo za oblivanje, kjer jo prelijete z mangovim mirror glaze-jem.

Dekorirajte in postrezite!

Recepti in strokovni nasveti

Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Makabo d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja, odjava je možna na e-mail info@makabo.si.