Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTokrat vam predstavljamo preprost recept katerega lahko uporabite s katerimkoli silikonskim modelčkom za torte iz naše ponudbe.
Mi smo se odločili za silikonski model UNIVERSO, ki je svojo velikostjo idealen za pripravo malce večjih, tortnih zmrzlin, seveda pa lahko recepturo uporabite tudi z monoporcijskim modelčkom ESSENZIALE.
Kombinacijo nežne vanilije v notranjosti torte bo spodbodel odličen mangov svetleči preliv.
SLADKOR V PRAHU - 150g
UNICO 2 - 150g
DEKSTROZA (v prahu) - 30g
RASTLINSKA KREMA DECOR UP - 1000ml
SVETLEČI PRELIV MANGO - po potrebi, za prelivanje
DISKI BELE ČOKOLADE - 150g,
Stalite bele čokoladne diske (za natančnejšo meritev priporočamo, da si nabavite digitalni termometer).
Ko je čokolada stopljena vanjo vmešajte karamelizirane piškotke in jih vlijte v model, vendar le toliko, da pokrije dno.
Počakajte, da se strdi in jo dajte v hladilnik.
Tukaj se lahko poigrate tudi tako, da dodate kakšno sadno plast, npr. STRAFRUTTA MANGO IN YUZU.
Zmešajte tekoče in suhe sestavine v enotno mešanico in z njo napolnite silikonski model.
Nato vanj kot zadnjega postavite še piškotno dno, in ga potisnite tako, da bo vsa vsebina pod zgornjim robom modela.
Vse skupaj globoko zamrznite.
Po končanem zamrzovanju torto vzemite iz modela in jo položite na mrežo za oblivanje, kjer jo prelijete z mangovim mirror glaze-jem.
Dekorirajte in postrezite!