Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaČokoladna glazura s posebnim Cuzco kakavom iz Dominikanske republike je odlična ideja, če radi ustvarjate nove slaščice.
Glaziranje slaščic pomeni, da hladne sladice (navadno izdelane v silikonskem modelu) prelijete z glazuro.
Podrobno smo o vsem tem pisali v članku "Čokoladni preliv za torte"!
Rezultat so svetleče in sijoče slaščice s popolnim in posebnim, svetlečim izgledom.
V srednje velikem loncu na srednje močnem ognju zavrite sladkor in smetano ter mešajte, dokler se sladkor ne raztopi.
V skledi zmešajte 150g mlačne vode s CUZCO kakavom in mešajte toliko časa, dokler ne dobite temnorjave paste.
Želatino v prahu vmešajte v mešanico rastlinske smetane in sladkorja, dokler se ne raztopi.
Nato vmešajte še kakavovo pasto.
Lonec odstavite z ognja in zmes za glazuro precedimo skozi mrežasto cedilo.
S paličnim mešalnikom zmes dodobra zmiksajte, dokler ne dosežete popolne gladkosti.
Glazuro dajte v hladilnik in jo naslednji dan pred uporabo segrejte na 34°C.