Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPosode za led so nepogrešljive v gostinskih obratih.
Vanje največkrat postavimo steklenice ali karafe, ki jih želimo dodatno ohladiti ali pa ohraniti hladne.
Velikokrat se za vinske buteljke uporablja stojala za vino ali regale, ampak temperatura takšnih vin je ambientna!
Seveda se posode največkrat uporabljajo za hlajenje vina, šampanjca in podobnih alkoholnih pijač, lahko pa jih uporabimo tudi za hlajenje sokov in ostalih brezalkoholnih pijač.
Vedro za led lahko postavite tudi v za to namenjena stojala in tako sprostite gostovo mizo!
Za hitrejše ohlajanje lahko uporabite prastar trik in v vodo poleg kock leda dodate tudi nekaj soli.
Sol bo začela taliti led pri precej nižjih temperaturah, mrzla voda, ki obdaja steklenice s pijačo ali vinom pa bo le-to ohladila precej prej.
Seveda lahko uporabite tudi drobilec za led. Z njim boste ledene kocke zdrobili na manjše koščke, kar bo izgledalo precej bolj elegantno.
V tem primeru v posodo date samo zdrobljen led, brez vode. Zdrobljen led bo namreč buteljko oziroma steklenico precej bolj zaobjel kot pa večje ledene kocke!
Seveda pa lahko največ naredite že s tem, da je npr. buteljka že prej shranjena na primerni temperaturi (super se obnese vinska vitrina ali omara). Tako bo posoda za led le še ohranjala pravo temperaturo.
Vsekakor obstaja veliko posod za led, na vas pa je, da se odločite za pravo!
Posoda za hlajenje ledu naj predstavlja vaš lokal in zrcali njegov ambient. V primeru, da se odločite za klasično vedro za led si lahko pomagate tudi s priloženimi stojali zanje.
Če se ukvarjate s cateringom, porokami oziroma gala sprejemi, kjer je eleganca na nivoju, število obiskovalcev pa večje, vam svetujemo, da si izberete večje posode za hlajenje vina in ostale pijače. Na ta način se vam nikakor ne bo zgodilo, da bi katerikoli izmed gostov prejel v roke slabo ohlajeno pijačo.