Kdo ne pozna modelčkov za lučke, s katerimi lahko izdelate odličen domači sladoled na palčki? Če pa ste profesionalni izdelovalec sladoleda pa je to le še ena priložnost, da razveselite vaše goste! Modelčki za sladoled so namreč idealni za pripravo zamrznjenih desertov na palčki.
Za pripravo najboljše sladoledne lučke potrebujete najboljše surovine! Poskrbite za to čimprej in z njimi presenetite svoje goste!
Inovativna ponudba se v sladoledarstvu vedno obrestuje in modelčki za lučke (klasični in tisti z "divjimi" oblikami) so kot nalašč za to!
Silikonski model za lučke je najnovejši hit za domačo in profesionalno uporabo. Našo sladoledno ponudbo smo obogatili s številnimi silikonskimi kalupi za sladoledne lučke.
Silikonski modelčki za lučke se lahko uporabljajo za peko ali zamrzovanje, primerni so tudi za otroška praznovanja ali skupne delavnice! Odlično se obnesejo tudi s čokolado za oblivanje, ki je enostavna za uporabo!
Izdelava sladolednih lučk je izjemno preprosta. Modelček napolnite z želenim okusom sredice, nato pa naj šok komora ali zamrzovalnik opravi svoje!
Na naslednji povezavi pa lahko najdete naše sladoledne palčke, ki so primerne za uporabo s temi modelčki.
Izbirate lahko med silikonskimi modelčki dveh vodilnih dobaviteljev silikonskih modelov v svetovnem merilu - Silikomartom in Pavonijem. in seveda številnimi oblikami.
Imate srečo! Navadno se da modelčke za sladoled kupiti v vsak bolje založeni trgovini za slaščičarje. Ker pa ste že prispeli k nam si oglejte našo pestro ponudbo modelčkov, kjer so razstavljeni tako veliki, kot tudi mali modelčki za sladoled!
Modelčke lahko uporabljate na več načinov, spodaj bomo le na kratko razložili najpogostejše tipe uporabe!
Silikonski modelček dajte na priložen pladenj in vanj vlite zmes za lučke.
Pladenj postavite v zamrzovalnik za nekaj ur, da lučke zamrznejo.
Pripravite si oblive in dekoracije, nato pa zamrznjene lučke pomočite v obliv in dekorirajte po želji!
Cakesicles ali cake popsickles so priljubljene, a ne zamrznjene lučke.
Izdelava poteka podobno okot za "cake-popse", ki zajema pripravo vlažnega biskvita.
Z njim napolnete silikonski model za lučke, nato pa ga opremite z leseno palčko in zamrznete.
Takšen zamrznjen biskvit na palčki nato oblijete in dekorirate po želji.
Pri tem tipu uporabe so v pečici uporabni samo modelčki za lučke - pladnji ne smejo v pečico!
Modelčke date na kovinski pladenj, jih opremite z leseno palčko, nato pa napolnite z maso za biskvit približno do 2/3 (med peko se biskvit namreč "napihne").
Po peki izvlecete pečene biskvite na palčki in jih dekorirate.
Ta, zadnji način uporabe, lahko uporabite za izdelavo nevsakdanjih, slanih sladolednih palčk (izdelanih npr. s šparglji, pršutom ipd.).