Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPlinski gorilnik za flambiranje (nekateri uporabljajo tudi izraz brener) je v slaščičarstvu namenjen temu, da se povrhnjica živila malenkost zapeče (npr. meringe, katalonska krema). Pri tem njegov plamen gori s približno 1300°C in omogoča praktičen in hiter zapek!
Gorilnik za flambiranje bo gotovo popestril vaša slaščičarska ustvarjanja in vašim gostom pričaral nove, nepozabne trenutke.
Njegova oblika omogoča enoročno uporabo, prav tako lahko večino brennerjev tudi napolnite.
Vsekakor naj bo plinski gorilnik primeren za vašo uporabo.
Če kupujete gorilnik, ki ga boste uporabljali nekajkrat na leto, vam svetujemo, da izberete mini plinski gorilnik za flambiranje.
Takšnega lahko kasneje preprosto in hitro napolnite s posebnimi polnilnimi plinskimi kartušami, v katerih je shranjen plin (butan) za vžigalnike.
Nasprotno pa vam bomo svetovali, če v profesionalni kuhinji potrebujete robusten plinski gorilnik na kartušo. Sama plinska kartuša bo zdržala več časa, hkrati pa bo delo z njim delo hitrejše in enostavnejše!
Brener za flambiranje se najbolje obnese pri naslednjih slaščicah:
creme brule,
katalonska krema,
italijanska meringa.
S pomočjo gorilnika (proizvajalec je v nekaterih primerih tudi Silikomart), lahko flambirate jedi oziroma ga uporabite tudi za npr. prižiganje svečk ali pa vulkanov na torti.