Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaČokoladni svetleči preliv iz temne čokolade je primeren za prelivanje tradicionalnih in modernih slaščic. Uporabljate ga lahko na tortah, moussih, strjenkah, slaščicah z bavarsko kremo ter sladicah v kozarčkih. Brez glutena.
Temno čokoladna glazura prihaja iz linije Glassa Splendidee, ki je izdelana posebej za glaziranje tort in monoporcij.
Sijoča čokoladna glazura za torte Giuso ima med drugim tudi odličen pokrivni učinek, ki pecivu nudi sijočo in perfektno povrhnjico.
Svetleči prelivi iz naše ponudbe so pakirani v 1,5, 1,65 ali 3kg pakiranja - to pa zato, da čimveč časa po odprtju ohranijo svoje čudovite lastnosti!
Sijoč čokoladni mirror glaze uporabljajte segretega na 38-40°C na predhodno dobro ohlajenih (raje zamrznjenih) slaščicah.
Sestavine: glukozni sirup, voda, sladkor, manj masten kakav v prahu, dekstroza, sredstvi za zgostitev (agar agar, kalcijev klorid), alkohol, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, konzervans (kalijev sorbat), arome.
Lahko vsebuje sledi soje, mleka, jajc, orehov in pistacij.
Ne vsebuje glutena.
Uporaba: Izdelek segrejte v mikrovalovki na 38-40°C in premešajte. Uporabljajte kot glazuro na predhodno ohlajenih sladicah (-24°C).
Pakiranje: 1,65kg