Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaGlazura iz bele čokolade se velikokrat uporablja za glaziranje slaščic - naj gre za večje, večporcijske tortice ali sladice iz silikonskih modelčkov, ki so navadno primerne za posamezno porcijo.
Najbolje pri tem, da je v receptu uporabljena bela čokolada pa je to, da je takšna glazura kot idealna za obarvanje z različnimi barvami v gelu. Slednje so boljše od tekočih, predvsem zaradi svoje intenzitete. Seveda pa se lahko odločite za manj intenzivne odtenke, za kar so odlična tudi naša naravna barvila. Barvila v glazuro dodajte pred mešanjem s paličnim mešalnikom.
Sestavine in recept za čokoladno glazuro iz bele čokolade sta sila preprosta in ne bi smela povzročati težav. Če pa se vam mudi, so v naši spletni trgovini na voljo tudi že pripravljeni sadni ali čokoladni prelivi za torte.
V lonec dodajte smetano, vodo, glukozni sirup v prahu, olje in agar-agar.
Vse skupaj na ognju mešajte do vretja, nato pa še približno 5 minut, da ativirate agar.
Po petih minutah ugasnite ogenj in v mešanico dodajte belo čokolado. Po potrebi še malo pokuhajte, da se res vsa bela čokolada stopi.
Glazuro precedite skozi cedilo in se odločite, če jo boste obarvali.
Če jo boste, vanjo dodajte barvilo, nato pa vse skupaj premiksajte s potopljenim paličnim mešalnikom - pazite, da se ne bodo naredili zračni mehurčki!
Dobro ohlajeno torto ali monoporcije nato glazirajte in počakajte, da se glazura posuši, nato pa dodajte dekoracijo po želji.