Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPosebno tanki sladkorni listi za jedilni tisk
Posebni sladkorni listi so zelo vsestranski in jih je mogoče uporabiti na vseh vrstah glazur, kot so marcipan, fondant, čokolada, stepena smetana, maslena krema in celo na zamrznjenih ali sladolednih tortah.
Vsak sladkorni list je zelo tanek in po okusu sladek.
Liste z glazuro položite v tiskalnik za jedilni tisk tako kot običajni papir in natisnite poljubno sliko z jedilnimi barvami.
Ko je slika natisnjena, pustite sladkirni list sušiti vsaj 6–12 minut.
Po tem času lahko list odstranite iz podložne PVC folije in ga namestite na torto ali slaščico.
Sestavine: koruzni škrob, maltodekstrin, sladkor (15%), sredstvo hza vlaženje: E422, dekstroza, voda, rastlinsko olje (kokosovo), sredstva za zgoščevanje: E460i, E466, E414, emulgatorji: E471, E492, E435, arome, sredstvo za uravnavanje kislosti: E330, konzervans: E202 .
Debelina: 0,50 mm
Velikost: A4 format (210 x 297mm)
Uporaba: tisk za kasnejšo dekoracijo tort ali drugih slaščic
Pakiranje: 24kos