Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaIzdelajte posebne in lično oblikovane sladkorne okraske v izgledu čipke.
Izdelava sladkorne čipke še nikoli ni bila enostavnejša - za uporabo vam svetujemo uporabo posebne silikonske podlage za čipko!
Za pripravo odlične sladkorne dekoracije, ki bo vašim tortam dodala še poseben čar, sledite spodnjim navodilom:
Na vsakih 100g mešanice dodajte 80g mlačne vode (40-45°C), nato pa vse skupaj dobro premešate, najbolje kar v planetarnem mešalcu.
Zmešana masa mora viti kremasta ko jo vlijete na silikonsko podlago z vzorci.
Maso po podlagi poravnajte s pomočjo strgalke ali špatule.
Sladkorno čipko lahko skončate na dva načina, vseeno pa je potrebno pred končnim izdelkom narediti nekaj testov. Na končni rezultat lahko vpliva več dejavnikov, kot npr. sobna temperatura, vlažnost ipd.
Sladkorno čipko pustite na silikonski podlagi na prostem za cca 3 ure.
Maso v silikonski podlogi položite v pečico ogreto na 120°C in jo tam pustite 6 minut.
Silikonski model s sladkorno čipko položite v pečico ogreto na 80°C in jo tam pustite 12 minut. Takšna sladkorna čipka bo malenkost bolj elastična in lažja za dekoriranje.
Sestavine: krompirjev škrob, glukozni sirup v prahu, sladkor, sredstva za zgostitev (modificiran škrob, kalijev alginat E401, ksantanski gumi E415, tragant E413), koruzni škrob, maltodekstrin, silikonski dioksid E551, barvilo E171, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina, kalijev sorbat E202), vanilin.
Lahko vsebuje sledi oreškov in mleka.
Uporaba: mešanico mešajte v razmerju 100g zmesi in 80g ogrete vode (40-45°C).
Pakiranje: 500g