Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaOmenjena glazura se odlično znajde tako na večjih, samostojnih tortah, kot tudi za prelivanje monoporcij izdelanih s silikonskimi modelčki.
Ker je izdelana iz agarja in rastlinske smetane je odlična ideja za vegetarijanske slaščice.
Pri glazurah je pomembno, da jih uporabite na slaščicah, ki so zamrznjeno oziroma ohlajene na -18°C - dober začetek bi bil npr. mousse ali jogurtova strjenka! Vseeno bodite pozorni na to, da bo za vegetarijance primerna celotna slaščica - torej tudi notranjost in morebitna dekoracija. Več o njih smo napisali v članku "Čokoladna glazura za torto!
V primeru, da nimate časa za izdelavo glazure, lahko preverite tudi malinovo glazuro iz spletne trgovine Makaboshop.si, ki je ravno tako primerna za vegetarijance.
Idealna je za vse, ki vam je všeč sladko kiselkast okus malin.
Malinov pire, glukozni sirup, sladkor in smetano segrejte do vretja.
Agar agar zmešajte s sveže stisnjenim limoninim sokom in ga dodajte v vrelo tekočino.
Pustite, da zmes vre približno 5 minut.
Nato vse skupaj med konstantnim mešanjem ohladite na približno 35°C in z njo prelijte želeno tortico ali slaščice, ki ste jo pravkar vzeli iz zamrzovalnika.