Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPasta Gianduja za izdelavo sladoleda.
Sladoledno pasto Gianduja sestavlja kombinacija lešnikov in izbranega kakava.
Klasične paste so odlične in enostavne za uporabo tako v sladoledarnah kot tudi v slaščičarnah.
Uporabite jih lahko pri izdelavi sladoleda, moussov, vmešate jih lahko v bavarsko kremo ali stepeno smetano.
Prav tako se odlično odrežejo s piškoti in pecivom vseh vrst.
Gianduja je bila izbrana tudi kot osnova za uradni sladoledni okus leta 2025, ki se imenuje Aleluja. Na naslednji povezavi si lahko preberete tudi kratek članek o sladoledu Aleluja.
Medtem ko se pasta uporablja za aromatiziranje mase sladoleda ali testa, pa lahko za nadevanje sladic in peciva uporabite tudi odličen gianduja namaz Cremosette.
Sestavine: LEŠNIKOVA pasta 47,0%, manj masten kakav v prahu, sladkor, rastlinska olja (repično, sončnično), dekstroza, emulgator (SOJIN lecitin), arome.
Lahko vsebuje sledi mleka, jajc, mandljev, orehov, indijskih oreškov, pistacij, arašidov in sezamovih semen.
Uporaba: 70-100g na 1kg sladoledne baze
Pakiranje: 2,5kg