Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaČe še ne veste, kako združiti pomarančo in čokolado na inovativen način, potem ste prišli na pravi naslov.
Preprosta receptura in sestavine, ki so značilne za ta recept vam bodo pomagale pričarati nasmeh še tako zahtevnemu ljubitelju čokolade.
Sladico lahko ponudite tako poleti, kot tudi pozimi.
Silikonski model s premerom 20cm - npr. okrogel model za torte
Seveda lahko uporabite tudi inox obroč za torto s podobnim premerom. Lahko posežete tudi po višjem modelu, vendar vam v tem primeru svetujemo acetatno folijo.
1. Združite sladkano rastlinsko kremo, kristalni sladkor in stepite vse sestavine na srednji hitrosti do voljne teksture.
2. Dodajte stepeni smetani še ohlajen pomarančni koncentrat in vse skupaj stepajte še nekaj minutk.
3. Olupite in narežite 1 pomarančo.
4. Silikonski modelček za torto napolnite z narezano pomarančo in pripravljenim pomarančnim moussom. Ohladite ali zamrznite.
5. Nato v posodo vlijte še preostalo smetano in mleko ter vse skupaj stepajte pri srednji hitrosti dokler ni stepena zmes mehka, a čvrsta.
6. Stopite čokoladne diske nad paro (lahko tudi v mikrovalovki).
7. V poprej stepeno smetano počasi in med ročnim mešanjem z metlico dodajajte tekočo čokolado in jo nežno premešajte.
8. Ohlajeno torto vzemite iz modela in jo položite na pladnje. Nato pa čokoladni mousse nabrizgajte nanjo s pomočjo slaščičarske vrečke.
9. Dekoracijo dokončajte z rjavim kakavovim velvet sprejem in okrasite s popraženimi krhlji pomaranč. Uporabite lahko tudi kandirane pomarančne rezine.
Želimo vam dober tek.