Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaVečje, 1kg pakiranje bele vroče čokolade za pripravo odličnega čokoladnega napitka v aparatu za vročo čokolado.
Bela vroča čokolada je priljubljena pijača v jesenskih in zimskih dneh.
Mešanico mešate v razmerju 1:5 - to je 200g praška za vročo čokolado na 1l mleka.
V merilnem vrču prah zmešajte z mlekom (najbolje z metlico ali paličnim mešalnikom), nato pa zmes vlijte v aparat za vročo čokolado.
Termostat nastavite na 90°C in počakate, da vroča čokolada zavre, nato pa temperaturo znižajte na okrog 65°C.
Vročo čokolado lahko hitreje zavremo in zgostimo tudi na kavnem aparatu (z nastavkom za paro), nato pa jo prelijemo v aparat za vročo čokolado, katerega uporabimo za hitrejšo in natančnejšo postrežbo.
Nato s pomočjo pipice čokolado prelijete v papirnat lonček za vročo čokolado in ga postrežete gostu.
Ko belo vročo čokolado prelijemo v skodelico, jo lahko dekoriramo s stepeno smetano, topingi z različnimi okusi in z dekoracijami - npr. s penicami oziroma marshmallowi, seveda pa lahko uporabimo tudi kakav ali drobljene lešnike.
Sestavine: sladkor, koruzni škrob, SIROTKA v prahu, aroma, sredstvo za zgoščevanje (E407a karagenan, E466 karboksimetil celuloza, gumi ksantan E415), sol, barva (E101 riboflavin - vitamin B2), kakav v prahu.
Ne vsebuje glutena.
Uporaba: 200g praška na 1L mleka
Pakiranje: 1kg