Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaŽelite na hitro pripraviti večje število belih makronov? Ste na pravem mestu!
Da bi pripravili makrone kar se da hitro, vam predlagamo, da izberete že pripravljeno mešanico.
Zmešajte praškasto mešanico z ogreto vodo, maso s pomočjo slaščičarske vrečke nanesite na silikonsko podlago in začnite.
Ustvarjanje makronov še nikoli ni bilo tako preprosto.
1. Najprej zmešajte 500g mešanice za makrone skupaj z 110-120g ogrete vode (cca 80°C). S planetarnim mešalnikom mešajte na srednji hitrosti približno 5 minut.
2. Nato na silikonsko podlago nabrizgajte makrone s pomočjo dresirne vrečke. Priporočamo kroge s premerom 3cm, med katerimi naj bo vsaj 2cm razmaka.
3. Vse skupaj nato pustite na zraku približno 1 uro (dokler površina na otip ni sprijemajoča).
4. Nato pladenj porinite v pečico - v navadni pecite 12-15min na 150°C, v konvekcijski 12-15min na 135°C.
Če bi radi pripravili makrone v kakšni drugi barvi, nadaljujte na naslednji povezavi - mešanica za makrone.
V primeru pa, da se vam mudi, vam predlagamo, da izberete naše pečene makrone. To so makroni, katere le napolnete s primerno kremo in že jih lahko postrežete.
Sestavine: mleti sladkor (3% koruzni škrob), MANDLJEVA moka (28%), JAJČNI beljak v prahu, modificiran koruzni škrob, emulgator (E475, E471), posneto MLEKO v prahu, sol, arome (vanilin).
Uporaba: iz 500g izdelate približno 100 kos (polovičk) makronov (odvisno od velikosti).
Najprej zmešajte 500g mešanice za makrone skupaj z 110-120g ogrete vode (cca 80°C). S planetarnim mešalnikom mešajte na srednji hitrosti približno 5 minut. Nato na silikonsko podlago nabrizgajte makrone s pomočjo dresirne vrečke. Priporočamo kroge s premerom 3cm, med katerimi naj bo vsaj 2cm razmaka. Vse skupaj nato pustite na zraku približno 1 uro (dokler površina na otip ni sprijemajoča). Nato pladenj porinite v pečico - v navadni pecite 12-15min na 150°C, v konvekcijski 12-15min na 135°C.
Pakiranje: 500g