Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija13,7 litrski aparat za topljenje in temperiranje čokolade
Spodaj smo podali nekaj razllogov, zakaj je dobro uporabljati električno temperirko iz naše ponudbe, kjer smo zbrali temperirke za čokolado:
čokolado topi in ohranja pri stabilni temperaturi,
aparat je sestavljen iz plastičnega ohišja in s posodo iz nerjavečega jekla (dodatno posodo GN 1/1 višine 100mm lahko tudi dokupite),
temperaturo topljenja oziroma temperiranja nastavite s prilagajanjem analognega gumba.
Stroj pred uporabo vedno postavite na ravno mesto, nato pa posodico napolnite s čokolado (stroja ne vklapljajte brez polne posode!).
Izberite želeno temperaturo in počakajte, da se čokolada stopi in jo nato temperirajte.
Sedaj je čokolada pripravljena za uporabo - z njo lahko oblivate pekovske izdelke, izdelujete čokoladne praline ali oblivate sladoledne lučke!
POZOR - naenkrat lahko stemperirate najmanj 3kg čokolade - za topljenje pa se najbolje obnesejo čokoladni diski.
Dimenzije aparata za temperiranje čokolade: 395 x 620 x 135 mm
Dimenzije posode za temperiranje čokolade: 320 x 530 x 100 mm
Volumen: 13,7L