Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaKandirani kostanji, nekateri celi nekateri v koščkih, so shranjeni v sirupu in lahko dodatno okrasijo vaše prefinjene slaščice ali sladolede in jim dodajo kanček ekskluzivnosti
Kandirani kostanji v sirupu ali marrons glacés so pravi kulinarični dragulj - v svetu profesionalne kulinarike in slaščičarstva se uporabljajo za ustvarjanje vrhunskih sladic, sladoleda in drugih slastnih dobrot.
Gre za klasično francosko poslastico, ki slovi po svojem izjemno bogatem okusu in značilni kostanjevi teksturi.
Izdelajo jih tako, da olupljene kostanje nežno poširajo v sladkornem sirupu, dokler ne doseže popolne mehkobe, nato pa jih prekrijejo s tanko plastjo kristaliziranega sladkorja.
Ta prefinjen postopek kostanjem podari sijoč videz in rahlo hrustljavo zunanjost.
Kandirane kostanje lahko nato uporabimo na različne ustvarjalne načine:
dodajajo se sladicam, kot so torte, pecivo in sladoled, kar jim doda pridih razkošja,
kandiran kostanj v koščkih lahko dodate kot polnilo v čokoladne praline, piškote in torte, ki dobijo še globljo dimenzijo okusa,
lahko pa služijo kot okras ali dodatek za sadne solate oziroma posebne jesenske koktejle,
nekateri kandirane kostanje uporabljajo tudi za posebne solate na bazi koromača, trevižanskega radiča in sira s plemenito plesnijo.
Sestavine: kostanji, sladkor, glukozni sirup, naravna aroma burbonske vanilije.
Ne vsebuje glutena!
Uporaba: dekoriranje sladoleda, slaščic in peciva
Pakiranje: 6,2kg