Kandirano sadje v naši ponudbi je sadje, prave zrelosti, visoke kakovosti, brez konzervansov in brez umetnih barvil ter brez žveplovega dioksida.
S počasnim sladkanjem se sadju počasi dodaja stabilnost, njegove organoleptične lastnosti pa se pri tem ne spreminjajo in tako ohranijo mehkobo ter izviren okus.
Kandirano sadje slaščičarji največkrat uporabljajo pri izdelkih iz kvašenega testa, za kvašeno pecivo ter pri kolačkih, svežem in suhem pecivu in v kombinaciji s čokolado.
Kandiranje je kuharski postopek konzerviranja sadja ali zelenjave, pri čemer sadež (lahko cel ali narezan) izpostavimo sladkorju, in ga z njim prepojimo. To lahko naredimo na več načinov:
živilo lahko postavimo v kozarec s sladkorjem in ga za nekaj dni izpostavimo na sončni svetlobi,
iz kristalnega sladkorja in vode v enakem razmerju pripravimo sirup in v njem skupaj skuhamo še želeno sadje,
Seveda lahko sadje sami kandirate, v naši spletni trgovini pa vam lahko ponudimo številne že pripravljene kandirane sadeže, kot so npr.
kandirane višnje,
kandirane kocke mešanega sadja ipd.
Za odlične izdelke kandiranega in polkandiranega sadja pa skrbi preverjen italijanski dobavitelj, ki ima z izdelovanjem le-tega večletne izkušnje!
Njihov najnovejši izdelek so posebne sadne plošče, ki jih lahko uporabite kot polnila za torte, monoporcije ali pa kot dekoracijo, ki jo ustvarite s kockami, trakci ali drugimi geometrijskimi oblikami. Oglejte si Strafrutta sadje v ploščah!
Če pa ste iskali kaj drugega, vam predlagamo, da preiščete stran, kjer je zbrana vsa sladka dekoracija v naši ponudbi!