Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaDigitalni aparat za temperiranje čokolade z volumnom 3,6L
Aparat za topljenje in kristaliziranje čokolade vam bo prišel prav, še posebej če se ukvarjate z izdelavo čokoladnih izdelkov, npr. pralin ali tablic.
Narejen je iz toplotno zelo odpornega plastičnega materiala, čokolado pa topi v rezervoarju iz nerjavečega jekla.
Opremljen je tudi s termo sondo s katero zaznava trenutno temperaturo čokolade, kar poveča optimizacijo časa in omogoča doseganje najboljših čokoladnih rezultatov.
Uporabite lahko 3 prednaložene programe za temperiranje, glede na vrsto čokolade, najmanj pa lahko naenkrat stemperirate 0,7kg čokolade.
Spodaj si oglejte kratko video predstavitev temperiranja z digitalno čokoladno temperirko:
Dimenzije aparata za temperiranje čokolade: 240 x 400 x 135 mm
Volumen posode: 3,6L
Dimenzije posode za temperiranje čokolade: 180 x 325 x 100 mm