Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPopolna mešanica za biskvit z dodajanjem jajc - primerna za profesionalno uporabo.
S to že pripravljeno zmesjo lahko zelo hitro pripravite in spečete biskvit za torto ali slaščice.
Vse kar potrebujete pri izdelavi biskvita s tem praškom sta voda in jajca, ki ju v zmes dodate med mešanjem mešanice v planetarnem mešalcu.
S pomočjo te mešanice bo vaš biskvit za torto vedno popolnoma enakega okusa in izgleda - in to bodo gostje znali ceniti!
In ne samo to - spodaj dodajamo še tabelo z recepti za pripravo različnih tipov biskvita:
SESTAVINE / TIP BISKVITA | BISKVIT ZA TORTO | ČOKOL. BISKVIT ZA TORTO | BISKVIT ZA ROLADO |
PAN DI SPAGNA |
1000g | 1000g | 1000g |
JAJCA | 600g | 700g | 800g |
VODA | 150g | 150g | 200g |
CARAVELLA CREAM KAKAV | 150g |
Tukaj pa so predstavljene vse preostale surovine za pekarstvo!
Sestavine: sladkor, PŠENIČNA moka, koruzni škrob, emulgatorja (E471, E475), dekstroza, sredstvi za vzhajanje (E450i, E500ii), arome.
Lahko vsebuje sledi oreškov, mleka, gorčičnih semen, sezama, soje in jajc.
Uporaba: 1000g praška + 600g JAJC + 150g vode. Na srednji hitrosti se meša vse sestavine v planetarnem mešalcu za cca 15-18 min. Maso se vlije v namaščen pekač. V konvekcijski pečici se biskvit peče pri 180°C 23-25 min – odvisno od debeline.