Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaTemno čokoladni obliv oziroma kuvertura za pripravo odličnih sladolednih lučk ali čokoladnih pralin.
S temno čokoladnim oblivom (nekateri mu rečejo tudi kuvertura), boste lahko na hiter način na vaši ohlajeni slaščici naredite trdno skorjico iz čokolade.
Izdelek lahko uporabljate tudi za izdelavo čokoladnih pralin ali ostalih čokoladnih dekoracij, dobro pa se obnese tudi pri izdelavi domačega sladoleda z okusom stračatele.
Vaše nove sladoledne lučke, ki bodo v sladoledni vitrini privabljale poglede naključnih mimoidočih bodo z odličnimi surovinami pripravljene:
brez hidrogeniranih rastlinskih maščob,
brez umetnih barvil,
z velikim odstotkom čokolade.
Na ta način boste v poletnih dneh lahko gostu ponudili nekaj več kot le “sladoledno lučko”!
Stickaway temni čokoladni obliv se odlično poda z naslednjimi okusi sladoleda oziroma mase za lučke:
smetana,
lešnik,
vanilija,
mlečna čokolada,
gianduja.
Naše edinstvene surovine so že na voljo za pripravo vaše nove sladoledne lučke na leseni palčki.
Tako boste lahko ustvarili veliko različnih kombinacij in ponudili svojim gostom resnično nepremagljivo izbiro.
Čokolada za oblivanje je preprosta za uporabo in z njo hitro in enostavno pripravite sladoledne lučke s hrustljavo teksturo.
Stranka lahko v vaši sladoledni vitrini takoj vidi, izbere in pokaže najljubšo sladoledno lučko. S sladolednimi lučkami lahko torej gostom ponudite nekaj novega in hkrati skrajšate čakalno vrsto. Poleg tega vas to lahko loči od vaše bližnje konkurence.
Leagelova rešitev čokoladnega obliva se skriva tudi v primerni embalaži, katera je idealna za izdelavo sladolednih lučk.
Čokolada za oblivanje pa se lahko uporablja tudi za izdelavo sladoledov, nekaj predlogov ponujamo spodaj.
MINI KORNETI S ČOKOLADNIM OBLIVOM
KOKOSOV KREMINO Z MLEČNO ČOKOLADO
RAINBOW STICKS oziroma MAVRIČNE PALČKE.
Sestavine: temna čokolada 80% (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, manj masten kakav v prahu, emulgator: SOJIN lecitin; arome; najmanj 60% kakava), rastlinska maščoba (kokosova).
Ne vsebuje glutena.
Uporaba: Segrejte izdelek na 25-30°C in dobro premešajte. Nato vanj »potopite« zamrznjeno sladoledno lučko na palčki.
Pakiranje: 1,2kg