Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaSilikonski model za klasične čokoladne tablice ali barse - SCG37 CHOCO BAR.
Silikonski model vam omogoča enostavno in hitro izdelavo čokoladnih tablic.
Silikonski model se lahko uporablja tako za peko, kot tudi za zamrzovanje. Silikon iz katerega je model narejen je namreč odporen v temperaturnem območju med -60°C in + 230°C.
Za lažje doziranje temperirane čokolade vam skupaj s silikonskimi modeli za praline priporočamo uporabo lijaka Funnel Choc, s katerim bo doziranje hitrejše, enostavno in bolj natančno.
Spodaj si oglej kako enostavno je rokovati s Silikomartovimi silikonskimi modeli za praline:
Dimenzija čokoladne tablice: 154 mm x 77 mm
Višina: 9 mm
Volumen: 91 ml