Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaSilikonski model za klasične čokoladne tablice ali barse - SCG36 CLASSIC CHOCO BAR.
Silikonski model vam omogoča enostavno in hitro izdelavo čokoladnih tablic.
Silikonski model se lahko uporablja tako za peko, kot tudi za zamrzovanje. Silikon iz katerega je model narejen je namreč odporen v temperaturnem območju med -60°C in + 230°C.
Za lažje doziranje temperirane čokolade vam skupaj s silikonskimi modeli za praline priporočamo uporabo lijaka Funnel Choc, s katerim bo doziranje hitrejše, enostavno in bolj natančno.
Spodaj si oglej kako enostavno je rokovati s Silikomartovimi silikonskimi modeli za praline:
Ste imeli v mislih drugačen modelček za pralineje? Oglejte si stran, kjer so na ogled postavljeni vsi modeli za praline v naši ponudbi.
Dimenzija čokoladne tablice: 115 mm x 77 mm
Višina: 9 mm
Volumen: 92 ml