Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaŠtampiljka za okrogel čokoladni okrasek z izbočnino v obliki listov kakavovca.
Od zdaj naprej lahko svoje slaščičarske izdelke, še posebej tiste, ki so izdelani iz prave čokolade, še posebej izpostavite oziroma označite.
Glavna sestavina čokolade je namreč kakav.
S tole štampiljko oziroma pečatnikom lahko na preprost način izdelate izredno lep čokoladni okrasek s premerom 6cm.
Stemperirajte svojo najljubšo čokolado in jo nekaj v obliki kroga dajte na peki papir, nato pa nežno pritisnite pečatnik za čokolado.
Počakajte, da bo površina čokolade ob stiku s hladno kovino zakrknila in ohranila obliko kakavovih listov, nato pa štampiljo previdno umaknite.
Z malo vaje boste lahko v kratkem času izdelali veliko podobnih čokoladnih pečatov.
Premer: 6cm
Material: medenina in les