Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaIščete idejo, kako bi vašim slaščicam dodali pridih čarobnosti, unikatnosti in ekskluzivnosti?
Uporabite naše čokoladne štampiljke za izdelavo čokoladnih pečatov!
Z našimi čokoladnimi štampiljkami z lesenim ročajem lahko vsem vašim slaščicam dodate unikatno okroglo čokoladno ploščico!
Unikatno mešanico bele, mlečne ali temne čokolade le stemperirate in jo položite na peki papir in vanjo odtisnete medeninast pečat z lesenim ročajem.
Okrogel čokoladni pečat lahko nato dodate na torte, pecivo, monoporcije, eklerje, lahko tudi na sladoled.
V naši ponudbi najdete čokoladne štampiljke v različnih velikostih in z različnimi motivi, in sicer za novo leto, božične praznike in podobne priložnosti.
1. Stopite čokolado v čokoladni temperirki, s pomočjo vodne kopeli ali v mikrovalovni pečici.
2. Ko je čokolada dovolj tekoča, jo vlijte na peki papir tako, da formirate krog, visok prbl 3-4mm.
3. Na površino čokolade položite štampiljko in jo nežno pritisnite.
4. Odstranite štampiljko in pustite, da se čokoladni odtisk ohladi.
5. Za izdelavo večjega števila čokoladnih odtiskov med odtiski štampiljko za nekaj sekund položite v mrzlo vodo in jo nato pred odtiskom osušite s papirnato brisačko.