Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

TOPILNIK ČOKOLADE 1,8L MINI MELTINCHOC MC09R

Blagovna znamka: Martellato

Mini aparat za topljenje čokolade.

Blagovna znamka: Martellato
Šifra: 7512
Cena:
213,50 €
  • Opis
  • Majhen rdeč aparat za topljenje čokolade MINI MELTIN CHOC

    Mini aparat za taljenje čokolade je sestavljen iz trpežne plastike, odporne na udarce in umazanijo.

    Odstranljiva posoda je izdelana iz eloksiranega aluminija.

    Električni aparat se lahko uporablja tako za majhno proizvodnjo pralin ali drugih čokoladnih bombončkov, kot tudi za izdelovanje sladolednih lučk.

    Prefinjen dizajn aparata je kot nalašč za razstavljanje v trgovinah in tudi za uporabo pred strankami.

    Ker je strojček izjemno lahek, ga tudi ne bo težko prenesti na morebitno zunanjo lokacijo!

    Kako stemperirati čokolado z aparatom MINI MELTINCHOC?

    Na aparatu Mini Meltinchoc nastavite najvišjo temperaturo in stopite 70% čokolade, medtem, ko jo pogosto mešate.

    Ko se čokolada popolnoma stopi in doseže temperaturo 40-45°C (za lažje odmerjanje si omislite termometer za hrano), znižajte termostat na 30°C in dodajte preostalih 30% čokolade, ki je bila shranjena na sobni temperaturi.

    Mešamo toliko časa, dokler se ne stopi vsa čokolada, in doseže primerno temperaturo. Ta naj bi glede na tip čokolade bila:

    • 31°C za temno čokolado,
    • 30°C za mlečno čokolado,
    • bela čokolada pa naj bi pri temperiranju dosegla le 29°C.

     

    V primeru, da bi potrebovali večji aparat, nadaljujte na kategorijo temperirke.

  • Tehnične specifikacije
  • Dimenzije aparata: 26 x 26 cm

    Višina temperirke: 16 cm

    Barva: rdeča

    Volumen: 1,8l