Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaMini aparat za topljenje čokolade.
Mini aparat za taljenje čokolade je sestavljen iz trpežne plastike, odporne na udarce in umazanijo.
Odstranljiva posoda je izdelana iz eloksiranega aluminija.
Električni aparat se lahko uporablja tako za majhno proizvodnjo pralin ali drugih čokoladnih bombončkov, kot tudi za izdelovanje sladolednih lučk.
Prefinjen dizajn aparata je kot nalašč za razstavljanje v trgovinah in tudi za uporabo pred strankami.
Ker je strojček izjemno lahek, ga tudi ne bo težko prenesti na morebitno zunanjo lokacijo!
Na aparatu Mini Meltinchoc nastavite najvišjo temperaturo in stopite 70% čokolade, medtem, ko jo pogosto mešate.
Ko se čokolada popolnoma stopi in doseže temperaturo 40-45°C (za lažje odmerjanje si omislite termometer za hrano), znižajte termostat na 30°C in dodajte preostalih 30% čokolade, ki je bila shranjena na sobni temperaturi.
Mešamo toliko časa, dokler se ne stopi vsa čokolada, in doseže primerno temperaturo. Ta naj bi glede na tip čokolade bila:
V primeru, da bi potrebovali večji aparat, nadaljujte na kategorijo temperirke.
Dimenzije aparata: 26 x 26 cm
Višina temperirke: 16 cm
Barva: rdeča
Volumen: 1,8l