Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaStabilizator na osnovi želatine in mlečnih beljakovin Unico 2.
Stabilizirajoča in strukturirna podlaga za smetano je primerna za hladno obdelavo.
Obogaten z rastlinskimi vlakni in mlečnimi beljakovinami je ta praškast izdelek primeren za izdelavo stabilnih in kremastih, a mehkih in okusa polnih mas.
Idealen je tako za izdelke, ki se jih shranjuje na pozitivni ali negativni temperaturni lestvici, prav tako pa so izdelki lahko prenosljivi in stabilni pri toplotnih spremembah.
Če pa ste iskali kakšen drug tip zgoščevalca, si oglejte izdelke v naši kategoriji želatina.
EKLERJI S KANDIRANIMI GOZDNIMI SADEŽI IN MASKARPONEJEVIM MOUSSOM
PANAKOTINA ZMRZLINA S KARAMELIZIRANIMI FIGAMI IN KARAMELNIM PRELIVOM
VANILIJEVA TORTNA ZMRZLINA Z MANGOVIM PRELIVOM
TORTA S ČOKOLADNIMA MOUSSOMA IN LEŠNIKI
Sestavine: dekstroza, glukozni sirup, grozdna dekstroza, rastlinske vlaknine 7,5%, jedilna želatina, MLEČNE beljakovine 6,5%, škrob.
Lahko vsebuje sledi soje, jajc, mandljev, lešnikov, orehov in pistacij.
Ne vsebuje glutena.
Uporaba: 150g na liter smetane (mousse; za serviranje na pozitivni temperaturi); 150g na liter smetane (zmrzline; za serviranje na negativni temperaturi).
Pakiranje: 2kg