Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaŽelatina v prahu za uporabo v profesionalni ali domači kuhinji.
Pakiranje: 2kg.
Nevtralni stabilizator za smetano (uporaba na hladno) lahko uporabite pri izdelavi sladic, ki jih boste shranjevali na temperaturah od -18°C do +4°C.
Želatina v prahu Unico 1 se odlično izkaže pri izdelavi raznovrstnih slaščic ali prelivov, za katere želite da imajo kompaktno in posebno osnovo.
Največkrat se sredstvo za želiranje uporablja pri izdelavi slaščic v silikonskih modelih ali pa npr. pri izdelavi sadnih insertov za slaščice.
Pri tem lahko uporabite spodnja razmerja:
500g sadja po želji
500g sladkorja
55g UNICO 1
Za pregled vseh sredstev za želiranje v naši ponudbi nadaljujte na stran želatina.
PANNA COTTA S KARAMELIZIRANIMI FIGAMI
SVETLEČA ČOKOLADNA GLAZURA S CUZCO KAKAVOM
VEGANSKA PANAKOTA NA MAVRIČNI NAČIN
Sestavine: glukozni sirup, dekstroza, jedilna želatina, škrob, grozdna dekstroza.
Lahko vsebuje sledi soje, mleka, jajc, mandljev, lešnikov, orehov in pistacij.
Ne vsebuje glutena.
Uporaba: 50-60g na 1kg moussa (za serviranje na pozitivni temperaturi); 20g na 1kg strjenk ali zmrzlin ( za serviranje na negativni temperaturi).
Pakiranje: 2kg