Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaSladoledna baza Superior 100 za pripravo mlečne sladoledne osnove.
Superior 100 je vsaj za nas najboljša sladoledna osnova, razvita s strani podjetja Leagel iz San Marina.
Sladoledna baza Superior 100 je idealna za izdelovalca sladoleda, ki išče sladoled s kremasto teksturo, a kot tak še vedno lahko ohranja visoko in pokončno obliko v sladoledni vitrini.
Baza za sladoled Superior 100 vsebuje izključno rastlinske maščobe na osnovi kokosa in le izjemno plemenita zgoščevalna sredstva, kot je npr. tara gumi.
Poleg tega je sladoledna baza aromatizirana z izbranimi naravnimi aromami in izdelovalcu sladoleda omogoča pripravo odlične bele osnove z dobro uravnoteženo noto sladolednega okusa.
Sladoledno bazo Superior 100 lahko uporabljate na vroče (v pasterizatorju) ali na hladno.
Za pregled vseh sladolednih baz, pa sledite povezavi na ostale sladoledne baze v naši ponudbi!
Sestavine: glukozni sirup, rastlinske maščobe (kokos), dekstroza, posneto MLEKO v prahu, MLEČNE beljakovine, maltodekstrini; emulgatorji: mono in digliceridi jedilnih maščobnih kislin, ocetni estri v mono in digliceridov prostih maščobnih kislinah, propilen glikolovi estri maščobnih kislin; sredstva za strjevanje: taragumi, karboksimetilceluloza, guargumi; naravne arome.
Ne vsebuje glutena.
Uporaba: 100G BAZE SUPERIOR 100 + 1liter mleka + 230g sladkorja.
Pakiranje: 2kg