Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaProteini oziroma mlečne beljakovine primerne kot dodatek za sladoled.
Mlečne beljakovine imajo pri sladoledu ključno vlogo, saj določajo njegovo emulzijo in kremnost, ki sta bistveni lastnosti vrhunskega sladoleda.
Glavni vir mlečnih beljakovin v sladoledu prihaja iz posnetega mleka v prahu, ki pa ga vsebuje približno 30%, le 25% pa predstavlja njegov najplemenitejši del, in sicer beta in laktoglobulini.
Protein Plus je mešanica mleka v prahu z visoko vrednostjo beljakovinami (beta in laktoglobulini), ki obogatijo in optimizirajo odstotek mlečnih beljakovin v sladoledu.
Tehnologija nam omogoča, da ustvarimo odlično kombinacijo med mlečnimi beljakovinami in sojinim lecitinom, 100% rastlinskim emulgatorjem, ki poveča reaktivnost mlečnih beljakovin, ko dejansko pride do emulzije med vodo, zrakom in maščobami.
Proteinplus deluje tako, da znatno izboljša strukturo in kremnost sladoleda, primeren pa je predvsem za sladolede, ki ne vsebujejo rastlinskih maščob.
Izdelek je namenjen kot dodatek bazi pri pripravi sladoledne osnove in ni samostojen izdelek!
Sestavine: MLEČNE beljakovine, posneto MLEKO v prahu, emulgator (SOJIN lecitin).
Ne vsebuje glutena.
Uporaba: 40 g PROTEIN PLUS GELATO MASTER SCHOOL na 1 kg sladoledne baze
Pakiranje: 2kg