Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaChocopan - profesionalna mešanica za pripravo čokoladnega biskvita za torte.
Kdor rad izdeluje barvite torte, se ne more upreti čokoladnemu biskvitu.
V tem priročnem pakiranju je na voljo zmes za čokoladni biskvit, katero vmešamo v mešanico vode in jajc.
Nato lahko brez težav izdelate vaš čokoladni biskvit, ki ga uporabite za izdelavo torte ali rolade.
Tukaj pa so predstavljene vse preostale surovine za pekarstvo!
Sestavine: sladkor, koruzni škrob, PŠENIČNA moka, manj masten kakav v prahu (4,8%), glukozni sirup, emulgatorji (E472b, E477, E471), sredstva za vzhajanje (E450i, E500i), posneto MLEKO v prahu, sol, sredstvo za zgoščevanje (E412), barvili (E120, E160b), arome.
Lahko vsebuje sledi oreškov, gorčičnih semen, jajc in sezama.
Uporaba: V planetarnem mešalcu najprej zmešaj 600g jajc z 200g vode. Nato primešaj 1kg CHOCOPAN praška in zmerno mešaj približno 15 minut, da zmes za čokoladni biskvit nima grudic. Maso vlij v namaščen pekač do ¼ višine in v konvekcijski pečici peči biskvit pri 180°C 23-25 min – odvisno od želene debeline biskvita.