Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaMešanica za slaščičarsko kremo za enostavno in hitro pripravo slaščičarske kreme.
Slaščičarska krema je zagotovo ena izmed najpogosteje uporabljanih krem, ko govorimo o slaščičarstvu.
Njena uporaba pri princeskah, sadnih košaricah, v rogljičkih in – da ne pozabimo na kremo v tortah, pudingih in celo sladoledu – je nezamenljiva. No, seveda lahko slaščičarsko kremo drugače obarvamo, ji dodamo arome, okuse, vendar se lahko res strinjamo o tem, da je njena uporaba zelo široka.
S slaščičarsko kremo lahko, v kombinaciji s čokoladnimi luskinami ali kandiranimi pomarančnimi rezinami, napolnite male sicilijanske kanole!
Priprava slaščičarske kreme vam lahko vzame kar nekaj časa, med sestavinami pa so navadno tri temeljne brez katerih preprosto ne gre: škrob (lahko gre za koruzni škrob, nekateri prisegajo tudi na riževega), rumenjake in sladkor.
Prav prihranek pri času je največkrat razlog, da se kupci odločijo in izberejo naše že pripravljene mešanice za slaščičarsko kremo.
Tukaj pa so predstavljene še preostale surovine za pekarstvo in slaščičarstvo!
Sestavine: sladkor, modificiran škrob, delno posneto MLEKO v prahu, rastlinske maščobe,zgoščevalci: E401, E407, glukozni sirup, LAKTOZA, MLEČNE beljakovine, emulgator: E472a,sol, stabilizatorji: E450i, E516, arome, barvila: betakaroten.
Uporaba: 375g praška za slaščičarsko kremo FIORFIORE ROYAL počasi stresite v 1000g vode oz. mleka. Nato s planetarnim mešalcem počasi mešajte še cca 3-5 min. Dobljeno maso vmešajte v 0,8l stepene smetane.
Pakiranje: 10 kg