Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaPriprava slaščičarske kreme za torto vam lahko vzame kar nekaj časa, med glavnimi sestavinami pa so navadno tri temeljne brez katerih preprosto ne gre: škrob (lahko gre za koruzni, nekateri recepti pa vsebujejo rižev škrob), jajčni rumenjaki in sladkor.
Če pa želite hitro in enostavno pripraviti slaščičarsko oziroma vanilijevo kremo, lahko posežete po naših že pripravljenih praškastih mešanicah. Dobro se izkažejo tudi kot krema za nadevanje kremne rezine!
Praškasta baza za izdelavo slaščičarske kreme vam lahko olajša in pohitri izdelavo tort, peciva in monoporcij in navadno predstavlja preskok med amatersko izdelavo tort v profesionalni svet slaščic.
Takšne kreme lahko po milji volji tudi aromatizirate z dodajanjem okusa past. Navadno se sladoledne paste uporabljajo za izdelavo sladoleda, vseeno pa se perfektno izkažejo tudi kot aromati za kreme za slaščice.