Vse za vaše sladke in slane kreacije.

Košarica 0
Vaša košarica:
0,00 €
Košarica 0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €

MANDLJI, BLANŠIRANI LISTIČI 1kg

Blanširani mandljevi lističi se odlično izkažejo pri dekoriranju slaščic ali sladoleda.

Šifra: 3867
  • Opis
  • Blanširani mandljevi lističi – Nepogrešljiva sestavina za kreativne sladice

    Blanširani mandljevi lističi so vsestranska in elegantna sestavina, ki se pogosto uporablja v slaščičarstvu in domači kuhinji.

    Njihova nežna tekstura, svetlorumena barva ter blag okus omogočata, da postanejo ključni dodatek številnim jedem, hkrati pa izboljšajo estetiko in okus.

    Tanki lističi so zelo enostavni za doziranje, okraševanje ali vmešavanje.

    Ideje za uporabo blanširanih mandljevih lističev

    Peciva in pite: Mandljevi lističi so idealni za posipanje jabolčnih pit, češnjevih kolačev ali biskvitov. Ne le da izboljšajo okus, temveč dodajo tudi privlačno hrustljavost.

    Dekoracija zajtrkov in pečenih sladic: Poskusite jih dodati na palačinke, vaflje ali celo ovseno kašo, da bo zajtrk postal pravo kulinarično doživetje.

    Sladoledi in zamrznjene sladice: Če iščete način, kako popestriti videz domačega sladoleda, so blanširani mandljevi lističi popoln dodatek. Poleg dekoracije prispevajo tudi blago mandljevo noto.

    Solate in prigrizki: Čeprav jih pogosto povezujemo s sladkimi jedmi, se mandljevi lističi odlično obnesejo tudi kot hrustljav dodatek solatam, kremnim juham ali prigrizkom.

    Prednosti uporabe blanširanih mandljevih lističev

    Mandljevi lističi niso le vizualno privlačni, temveč so tudi bogat vir hranil.

    Vsebujejo zdrave maščobe, vlaknine in vitamine, kot je vitamin E, ki deluje kot močan antioksidant.

    Mandljeve lističe lahko uporabite tudi za domačo pripravo mandljevega masla ali kot osnovo za okusen mandljev drobljenec.

    Dodajte jih mešanici masla, sladkorja in moke za hitro pripravljeno hrustljavo plast, ki je odlična za sadne pite.

    Kaj morate vedeti pred nakupom ?

    Pri izbiri mandljevih lističev bodite pozorni, da so sveži, brez grenkega okusa in pravilno shranjeni, saj so občutljivi na vlago.

    Če želite večjo obstojnost, jih hranite v neprodušni posodi na hladnem mestu.

    Za izdelavo drugačnih vrst mandljevih sladic, pa so pri nas na voljo tudi surovi mandlji, za izdelavo mandljevega sladoleda pa tudi mandljeva pasta.

  • Tehnične specifikacije
  • Sestavine: MANDLJI rezani in blanširani.

    Uporaba: slaščičarstvo, sladoledarstvo, gostinstvo.

    Pakiranje: 1 kg