Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaNetopni sladkor v prahu ki se ne topi je primeren za posipanje krofov, pit, potic, monoporcij, rogljičkov ipd.
Netopni sladkor in ki se ne topi je kot nalašč za profesionalne slaščičarje ali tiste, ki se zares posvetijo podrobnostim.
Sladkor v prahu, ki se ne topi je pravzaprav netopljiv sladkorni posip, ki je zelo, res zelo drobno mlet in katerega lahko potresemo po različnih sladicah, se pa kljub temu ne bo stopil.
Paziti moramo le, da netopni sladkor potresemo le po ohlajenih poticah, kolačih, krofih, zavitkih ipd.
Idealen je tudi za uporabo s sladkorno maso (oziroma tičino maso), ki jo lahko z njegovo pomočjo lahko zvaljamo na super tanko, brez da bi se nam tičina prilepila na podlago ali na kuhinjski valjar.
Če si želiš svoj netopni sladkor pripraviti doma, si oglej spodnji posnetek in nam poročaj (ali je uspelo):
Sledi povezavi preostali sladkorji, da pregledaš vse sladkorje v naši ponudbi.
Sestavine: dekstroza, mleti sladkor, koruzni škrob, kosova maščoba, kakavovo maslo, vanilin.
Lahko vsebuje sledi glutena, soje, mleka, jajc, oreškov in sezamovih semen.
Uporaba: posip za krofe, rogljičke, potice, torte, pite ...
Pakiranje: 1kg