Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaGelosa - želirno sredstvo, primerno za uporabo na hladno.
Gelosa je primerna za glaziranje pri temperaturah od -18 °C do +4 °C; ne postane motna in ne zamrzne, omogoča vselej obdelovanje z lopatko.
Želatina Gelosa se kot odlično želirno sredstvo izkaže tudi npr. pri nanašanju na sadne pite ali povsod tam, kjer je potrebno sadje zaščititi pred oksidacijo.
Tudi sveže narezano sadje lahko pred oksidiranjem zaščitite tako, da ga pomakate ali premažete z Geloso.
Gre za izdelek italijanskega dobavitelja Giuso Guido, s katerim sodelujemo že vrsto let na področju sladoledarstva in slaščičarstva.
Za pregled vseh sredstev za želiranje si oglejte stran, kjer je predstavljena vsa želatina iz naše ponudbe.
Sestavine: glukozni sirup, sladkor, voda, dekstroza, sredstvo za zgostitev (agar agar, pektin), konzervans (kalijev sorbat), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), regulator kislosti (E450(iii).
Lahko vsebuje sledi soje, mleka, jajc, orehov in pistacij.
Ne vsebuje glutena.
Uporaba: Pred uporabo premešajte, nato pa jo nanesite na ohlajeno torto za svetleč izgled. Sadje lahko v želatino Gelosa tudi pomakate.
Pakiranje: 1,65kg